top of page

Assortiment

Het uitkiezen van een regenton is bij ons wel en niet moeilijk. Wel moeilijk omdat we een enorm groot assortiment hebben, niet moeilijk omdat er altijd een geschikt model voor u beschikbaar is.

20160526_113850.jpg
Basis regentonnen.jpg

Ons basis assortiment begint bij regentonnen van 50 liter en eindigt bij regentonnen rond de 1000 liter inhoud. Alle regentonnen die wij bieden staan garant voor uv bestendigheid zodat ze zeer duurzaam zijn. Er zijn verschillende modellen die beschikbaar zijn in meerdere kleuren. Onze basis regentonnen hebben we in de kleuren: groen, antraciet, taupe en terra.

Exclusieve regentonnen.png

Het assortiment exclusieve regentonnen is enorm uitgebreid. Dit begint al bij een model van 50 liter en gaat door tot modellen van 400 liter. We hebben de bekende wijnvat modellen maar ook de geweldig mooie wandtanks. Wij leveren ook een uniek plantenbak regenton assortiment. Regenwater opslaan is nog niet eerder zo mooi geweest. Kom gerust de modellen even in de showroom bekijken.

Vulautomaten.jpg

Een regenton heeft pas echt nut als deze goed is aangesloten. Ons enorme assortiment vulsystemen dekt nagenoeg alle situaties. Of het nu gaat om dunnen pvc pijpen of dikke metalen pijpen, met onze passende vulsystemen komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Aansluit accessoirers.jpg

Als u een probleem moet oplossen voor het afvoeren of infiltreren van regenwater dan heeft u daar meer bij nodig dan alleen een vulautomaat. Wij bieden enorm veel oplossingen om het regenwater ook af te voeren zodra de regenton vol zit. Neem gerust contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

bottom of page